torsdag 12 februari 2009

Förnuft & Känsla

Förnuft & Känsla är konsulter som kombinerar kulturlivets kreativitet med näringslivets effektivitet. Vi erbjuder företag och föreningar skarpa analyser, goda idéer och attraktiva strategier för framgång.

Våra uppdragsgivare kommer från kultur- och näringsliv och ideell sektor och söker sig till oss med en önskan att bli tydligare, effektivare och mer affärsmässiga.

Förnuft & Känsla erbjuder rådgivning och projektledning inom områdena affärsutveckling, verksamhetsutveckling, finansiering, marknadsföring och PR. Förnuft & Känsla deltar också i debatter och håller föredrag och seminarier inom våra arbetsområden.

Oavsett vilka behov, mål eller intressen våra uppdragsgivare har, möter Förnuft & Känsla dem med nyfikenhet, engagemang och fokus på resultat.

Webbplatsen http://www.fornuftkansla.se öppnar om två veckor. Skicka gärna ett mail till elisabet (snabela) fornuftkansla.se för att få ett meddelande då!

2 kommentarer:

  1. Vill tacka för en massa intressanta inlägg om kulturutredningen. Vill också gratulera dig till ett nytt, spännande företag. Jag ser fram emot att läsa mer om det. Jag tror att det finns många som kommer att vilja använda din kompetens!

    SvaraRadera